Kursevi

Kurs nemačkog jezika

Kurs nemackog jezika je nesumnjivo medju najpopularnijim našoj školi stranih jezika. Ako se pitate zašto, odgovor je vrlo jednostavan. Pored tradicionalnih veza Srbije i Nemačke koje postoje već par vekova, nedavno otvaranje nemačke privrede ka zapošljavanju radne snage iz Srbije, kao i sve veće prisustvo nemačkih firmi na našem tržištu, doprinelo je značajnom porastu interesovanja za nemački jezik i kulturu. Ne zaboravimo i velikane nemačke kulture i nauke, kao što su Gete, Kafka, Bah i Ajnštajn čija su dela doprinela svetskoj baštini. Učenje nemačkog jezika Vam pomaže da se sporazumete sa maternjim govornicima koji su deo najbrojnije grupe u Evropi. Preko 100 miliona ljudi u Evropi govori nemački, a uz naše kurseve i Vi možete da im se pridružite.

U ponudi imamo:

Kurseve nemackog jezika za odrasle

  • Standardni kursevi
  • Intenzivni kursevi
Svi kursevi za odrasle se organizuju od A1 do C1 nivoa.

Standardni kursevi nemačkog jezika traju od 3-4,5 meseca i održavaju se 2x90 min nedeljno, u zavisnosti od nivoa. Mesečna cena kursa iznosi 4500 dinara.

Intenzivni kursevi nemačkog jezika traju od 1-3 meseca i održavaju se 3x90 min nedeljno. Cena celog kursa je od 14-24000 dinara, u zavisnosti od nivoa. Postoji mogućnost plaćanja na dve ili tri rate.

Početni nemački A1 (A1/1 i A1/2) podrazumeva fond od 32 dvočasa. Promotivna cena je 14000 dinara.

Nivo nemački A2 (A2/1 i A2/2) podrazumeva fond od 32 dvočasa. Promotivna cena je 14000 dinara.

Nivo nemački B1 (B1/1 i B1/2) podrazumeva fond od 38 dvočasa. Promotivna cena je 21000 dinara.

Nivo nemački B2 (B2/1 i B2/2) podrazumeva fond od 42 dvočasa. Promotivna cena je 24000 dinara.

Nivo nemački C1 (C1/1 i C1/2) podrazumeva fond od 45 dvočasa. Promotivna cena je 26000 dinara.

Nastava se organizuje u popodnevnim i večernjim časovima radnim danima.

Vikend kurseve organizujemo za polaznike koji nemaju dovoljno vremena.

Za polaznike koji su stekli odgovarajući nivo znanja nemačkog, ali žele da unaprede svoje govorne veštine, kurs izbora je Konverzacijski kurs nemačkog. Obrađuju se teme iz svakodnevnog života, kao i sve ostale u zavisnosti od vaših interesovanja i prikladne Vašem nivou. Multimedijalni materijal koji koristimo Vam pomaže da progovorite brzo i samouvereno. Kursevi traju od 1-2 meseca i održavaju se 2x90 min. nedeljno. Mesečna cena kursa je 4500 dinara.

Online nastava nemačkog jezika putem Skajp-a ili Individualni časovi u našim prostorijama su savršen izbor za učenike koji usled nedostatka vremena imaju potrebu za terminima nastave koje mogu da odrede sami, u dogovoru sa predavačem. Svakako, velika prednost Online nastave putem Skajpa je i to što Vam učenje nemačkog štedi vreme jer se odvija iz Vašeg doma. Čas individualne nastave od 60 minuta iznosi 1400 dinara.

Kurseve nemackog jezika za decuUčenje nemačkog jezika na našim kursevima za školsku decu ne pomaže samo u poboljšanju ocene u školi, već i razvijanju pozitivnog stave prema jeziku za koji mnogi pogrešno misle da je pretežak. Interaktivne igrice, kreativni rad, muzika i pesma pomažu deci da usvoje jezik prirodno i lako. Preofesori naše škole stranih jezika umeju da prenesu deci ljubav prema jeziku i zato je kod nas nemački omiljeni jezik.

Kurs nemačkog jezika za decu uzrasta 11-15 (osnovna škola) prati školski kalendar i traje 9 meseci. Nastava se održava dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. Mesečna rata je 3200 dinara.

Organizujemo i Pripremni kurs nemačkog (početni nemački za decu A1) za decu uzrasta od 7-11 godina. Kurs je prvenstveno namenje deci 3 i 4 razreda, kao priprema pred početak učenja u školi, al ii onim mališanima koji se uskoro sele u inostranstvo, kako bi mogli da usvoje osnove nemačkog pre nego što stignu u nemačku govornu sredinu. Cena kursa je 2800 dinara mesečno. Časovi se održavaju 2x45 minuta nedeljno.

Povećajte svoje poslovne šanse i upišite nemački već danas! Vama je potrebna samo dobra volja, sve ostalo ćemo Vas naučiti mi.

Prijavite se i obezbedite svoje mesto što pre! Od tečnog znanja nemačkog jezika Vas deli samo jedan korak!